Освежување со лимон

0
654

Состојки:
2 лимона, исцедени
1 лажичка ѓумбир, рендан
краставица, на крукчиња

Приготвување:
1. Во бокал ставете ги исцедениот сок од лимон, ѓумбирот и крставицата. Додадете коцки мраз.