Е ова се торти! (ВИДЕО)

Триесет и едногодишната Лара Мејсон е пекарка-аматер која е позната по своите грандиозни торти, а особено по оние направени по ликот на вистински луѓе, во нивната реална големина

0
452

Лара Мејсон е триесети едногодишна пекарка-аматерка која создава торти со огромни димензии, а по ликовите на вистински луѓе.

Меѓудругите, создала и две торти за првиот роденден на нејзините ќерки-близначки. За да ги направи слатките верзии на малечките Лили и Лила ѝ биле потребни 120 часа, 44 јајца, 2,2 килограми брашно и 4 килограми путер.

Кои други деца можат да кажат дека нивната мајка им направила торта која е нивна копија, во реални димензии, за првиот роденден?

The twins with their Cake twins! ???

Posted by Lara Mason Cake Art on Четврток, 15 февруари 2018

Лара Мејсон е вистински уметник за изработување на торти и има направено и уште многу други, по ликовите напознати личности, но и по својот лик – „автоторта“!

Life-Size Cakes of Prince Harry And Meghan Markle

Lara Mason Cake Art baked life-size cakes that look just like Prince Harry and Meghan Markle. ?

Posted by INSIDER Presents on Петок, 11 мај 2018

Фото: Lara Mason Cake Art