Брзо, домашно, свежо, вкусно,…

Еве како изгледа кога од ништо, ќе направите НЕШТО! Под ништо мислиме на се она што и онака го имате дома, во фрижидер и во саксија

0
532

Ништо поубаво од свежи домати прелиени со свежо приготвено домашно песто од босилек. Брзо, најбрзо, највкусно…