Што појадуваат луѓето ширум светот? (ВИДЕО)

0
566

Сите ние имаме некаква рутина наутро, па така додека некои го почнуваат денот со кафе и цигара, други го прават тоа со чај и со јаболко, трети со овошен сок, четврти со мусли, петти со тост,…

„Вашингтон Пост“ направил анализа на типичните појадоци во девет земји во светот, ги оресметал нивните нутритивни вредности и направил споредба со типичниот американски појадок. Погледнете го видеото и размислете за своите навики.