Неверојатно: Исчезнува парче по парче за неполн час

Агора Рустикана, нашата омилена пица во една од првите пицерии во Скопје, е секогаш иста...вкусна, богата, испечена колку што треба...вкусна...веќе кажавме дека е вкусна?

0
408

Прва фаза

Да, да, ставете повеќе кромид…
Кога после долго време ќе ја пробате својата омилена „Агора Рустикана“ во една од најстарите пицерии во Скопје – „Занзибар“, таа исчезнува со неверојатна брзина и прекрасна е во сите фази…ја снемува парче по парче…
Втора фаза

Трета фаза