Наострете го ножот во еден потег и без некој посебен алат (ВИДЕО)

0
354

Ако и вие имате дотраени ножеви кои со времето се истапиле, тогаш е вистинско време сами да ги наострите. За тоа не ви е потребен никаков специјален алат туку, верувале или не, обична порцеланска чинија.

За подетални упатства погледнете го видеото: