Наместо во рамка, фотографија на колач

Наместо во рамка, ставете ги фотографираните спомени на колачи, подарете им ги на најблиските и потоа - изедете ги!

0
506

Ако порано знаевме да одиме кај некого на роденден и за подарок да му однесеме заедничка фотографија урамена во роденденска рамка и, евентуално, торта, сега можете овие два подароци да ги споите во еден.

Еве како изгледа кога фотографираните спомени наместо во рамка, ќе се најдат на колачи. И најдобро од се е што се целосно јадливи!