Галети од ориз со јајце, чери домати и поточарка

0
998

Состојки:
1 галета од ориз
2 чери домати
1 јајце, варени
неколку гранчиња салата поточарка
сос со мед и сенф

Приготвување:
1. Врз галетата од ориз нардете ги јајцето, доматите и салатата. Наросете со неколку капки од сосот. Пригответе онолку галети колку што имате потреба.