Еве одлична и вкусна замена за букет лалиња (ВИДЕО)

Еве една супер креативна идеја за пролетно мезе

0
262

Полнети мали пиперки со крем-сирење и зачини и младо кромитче…Има ли нешто поубаво од овој прекрасен букет?

Stuffed Mini "Tulip" Bell Peppers

Stuffed Mini "Tulip" Bell Peppers ?(via Better Homes & Gardens)Find out more: https://ow.ly/urcf30ieWvD

Cooking Light 发布于 2019年3月11日周一

Фотографијата и видеото се од ТУКА.