Уметноста на правење тестенини (ВИДЕО)

Двајца мајстори за рачно изработување на тестенини ја изведуваат својата уметност, истражувајќи како изгледа прекрасниот брак помеѓу јајцата и брашното

0
240

Еве го најкорисниот и најубавиот занает на светот! Погледнете го видеото за да видите како се прави вистинска домашна италијанска паста

The Art of Handmade Pasta

Two artisan pasta makers perform their craft, exploring a beautiful marriage between eggs and flour.

Posted by BuzzFeed Food on Среда, 31 октомври 2018