Трикови за правилно чување на намирниците (ВИДЕО)

Ако намирниците не ги чувате на правилен начин сигурно често ви се случува да фрлате храна. Погледнете во видеото како да ги зачувате подолго во свежа состојба

0
126

Погледнете девет феноменални трикови кои ќе ви помогнат намирниците да ви останат подолго свежи.

Сигурни сме дека некои од нив ви се веќе познати, но не е лошо да се потсетиме.

Фотографијата и видеото се од Buzzfeed.