Сте пробале некогаш нешто толку едноставно и толку вкусно?

Масло од тиква на обично грахам лепче поросено со ноктец, маслинки, мармалад од тиква...

0
213

Ништо посебно, ама ако сакате да мешате вкусови, навистина е многу вкусно.

Лебот не е баш за фалење, купечки е, ама такви се и сите други состојки на овој појадок, па е сепак многу вкусен.

А за ноктецот што да се каже освен дека е како Chanel No. 5 меѓу зачините.