Што треба да има секоја жена и домаќинка која сака да оди по концерти?!

Матарка скриена во алка или уште подобро, цела чанта како матарка.

0
775

Ако ве фаќа жед во неочекувани ситуации или пак не сакате својот пијалок на концет да го плаќате три пати поскапо отколку во продавница, еве уште два нови гаџети на пазарот.
Додуша, матарката во алка која ја измислиле Австралијанците собира само 100 милилитри па подобро доплатете си за уште еден американски веле изум – чанта која може да собере литар и половина. Оваа чанта може да се купи за 77 долари, додека пак цената на алката, наречена Booze bangle која се продава во две варијанти, златна и сребрена, се движи од 25 до 40 долари.