Сет за правење веганско чоколадо

Тешко дека кај нас го има, ама затоа може да се нарача. Овој сет е одличен за сите оние кои сакаат да си направат вкусно и хранливо органско чоколадо.

0
335
Сетот за правење на чоколадо содржи се што треба за да се направи вкусно веганско чоколадо, без млечни производи и без глутен. Уживајте во рачното изработување на домашни органски темни чоколади на едноставен и лесен начин. Истовремено, ова може да биде добра забава за целото семејство!
Сетот содржи состојки за правење на чоколадото, како и калапи во кои тие се обликуваат.
Ако сакате повеќе информации за тоа како се прават чоколадите или пак каде може да се најде овој сет, погледнете тука.