Роденденската торта на колегите од Плус инфо

Денеска, со колегите од Плус инфо го прославивме шестиот роденден на plusinfo.mk. Среќен роденден!

0
408

Денеска порталот Плус инфо го одбележа шестиот роденден, а бидејќи роденден без торта не бидува, не почестија со оваа вкусна чоколадна торта.

Рецепт немаме бидејќи е купена.
Здравје, следниот роденден, ќе добијат домашна.

Рецензија за тортата: Изгледа убаво, вкусна е, евентуално, малку поблага, но затоа ни остана и за утре.