Прецизна штица за сечкање (ВИДЕО)

Создадена за перфекционистите кои сакаат сите парчиња зеленчук во нивната чинија да бидат со идентична големина и исечени под истиот агол

0
211

Оваа штица за сечкање е направена за оние кои сакаат прецизност и перфекција и идентични парчиња од се што е дел од оброкот што го подготвуваат.

Погледнете како изгледа сето тоа.

S2 EP 10: Precise Chopping Board

We all know a perfectionist who needs this chopping board Get yours here: https://amzn.to/2MhHmkq

Posted by I Want One on Вторник, 12 јуни 2018