Направете лажици од тесто

...И послужете го предјадењето во нив

0
242

Ако сакате да послужите крем сирење или некое друго макало како предјадење, тогаш направете го тоа на овој начин – во лажици од тесто кои, се разбира, на крајот може да се изедат.

Сѐ што треба да направите е да ги наредите лажиците врз тестото и да го исечете во облик на лажици. Печете седум минути на температура од 200 степени и вашите лажици од тесто се готови.