Наместо да фрлате отпад од храна, засадете го! (ВИДЕО)

Дали и вие го фрлате коренот од зелената салата? Веројатно! Наместо тоа, следниот пат ставете го во чаша со вода

0
200

Пробајте ги овие лесни трикови со кои освен што ќе го намалите отпадот од храна, ќе добиете и мини градина во својата кујна.

Hacks To Make Your Own Kitchen Garden

Try these easy hacks to reduce food waste AND start your own kitchen garden! ✨

Posted by BuzzFeed Food on Среда, 30 јануари 2019

Фото: Pixabey