Најлесните 7 рецепти со пилешко, ама без хормони

Кај нас почнаа да се отвораат мали фарми за одгледување домашни пилиња на село, хранети без соја, без антибиотици, без хемија.....пилиња како што треба. Единствена маана им е што количината е многу ограничена.

0
686

Ако успеете да најдете пилешко, ама вистинско, одгледано без хемија, тогаш ова се рецептите кои ви ги препорачуваме.