Калинка – симбол на здравје, плодност и долговечност

Сега им е времето, а најубаво од сѐ е што ги има и по скопските дворови. Ако ви е мачно чистењето и голтањето на семчињата во зрната калинка, секогаш можете многу лесно да си исцедите сок на обична цедалка за лимон.

0
782