Како се тешат дебелите луѓе?

Еве нешто утешно за сите оние што мачат мака со килограмите

0
282

Еве како се тешат оние со поголема телесна тежина…

Ако на земјата тежиш 100 кг., тогаш на Марс си едвај 38 кг.

Ти не си дебел, едноставно си на погрешна планета!