Француски омлет (ВИДЕО)

Кога е омлет, нека е содржаен.

0
675

И ако не сте многу гладни, ова видео ќе ве натера постојано да мислите на омлетот кој сигурно наскоро ќе го подготвите за ручек. Па макар отишла и цела питичка од некој помек кашкавал за само едно јадење.

L'omelette savoyarde

L'omelette savoyarde ! et son coeur coulant 🙂

Posted by ChefClub on вторник, 23 Јануари 2018