Фонду од пица во кора од леб

Еве уште еден брз рецепт кој го смислиле некои досетливи луѓе. И вкусно и брзо и убаво изгледа. Накусо, нешто како пица, а не е пица

0
212

Се што ви треба е еден леб од оние четвртастите. Ќе ги исечете двата краја од лебот ќе ја извадите средината и ќе ја наполните со вообичаените состојки за пица, се разбира, по ваш избор.

Погледнете го видеото и се ќе ви стане појасно.

Fondue di pizza in crosta di pane

Scusate, ma per cena ho già un impegno! ?Qui tutti i passaggi: https://youtu.be/I123JiycnC0

Posted by De gustibus on Вторник, 03 април 2018