Брзи, здрави залчиња (ВИДЕО)

Еве неколку одлични предлози за брз појадок што можете да го подготвите дури и пред да одите на работа, такашто ќе искористите различни намирници што ќе ги најдете во фрижидерот

0
335

Ако сакате да појадувате, а не сте љубители на бурек или пак едноставно сакате да свртите нов лист и сами да ги подготвувате сите свои оброци, еве неколку идеи. Навистина брзи мафини, многу поздрави од било која од понудите за појадок во пекарите.

Meal-Prep Egg Cups 4 Ways

Make these meal-prep egg cups ahead of time for some easy grab-n-go! ?

Posted by BuzzFeed Food on Петок, 25 јануари 2019

Фото: BuzzFeed Food