Mac&Cheese во веган варијанта (ВИДЕО)

0
195

Незаменливите Mac&Cheese во веган варијанта, со ким, индиски ореви, тиква и куркума!

Набавете ги потребните dmBio состојки од најблиската @dm.Makedonija дрогерија и погледнете го видеото за да видите како да го приготвите овој превкусен оброк.