„Следете ја козата“ – природен двомесечен третман за сериозни болести

Овој систем на лекување е 100% природен и резултатите се повеќе од охрабрувачки, а оние што сакаат да се излечат со малку труд и пожртвуваност, можат да успеат да ја надминат секоја болест. 60 дена е оптимално, но видливи резултати се појавуваат дури и по 10 дена, па некои успеале да ја елиминираат болеста и по само 2 недели.

0
1006

Козјото млеко е веројатно најздравото млеко од животинско потекло и најмногу се користи во медицински цели и за лекување, особено на белодробни, стомачни, срцеви и многу други болести.

Од што го формира козата своето чудесно млеко?

Како и другите животни, козите го формираат млекото исклучиво од она што го јадат и пијат и општо е познато дека козите го бираат само најдоброто. Покрај изборот на најдобрите патеки низ ридовите и шумите, тие избираат и најдобри и најздрави растенија за јадење.

Тим на лекари кои се специјализирани за карциногени заболувања, со години барале алтернатива за хемотерапијата, подобар и поприроден третман за оваа смртоносна болест и дошле до неверојатно откритие кое може да го промени самиот начин на лекување и да го намали консумирањето на таблети и многу нус појави.

Овој начин на лекување го нарекле „Follow the goat“, или во превод, „Следете ја козата“.

Ниту едно животно или ниту човек кој живее во природа не боледува од карцином или било кое тешко заболување.

„Следете ја козата“ е третман кој трае два месеци (60 дена), а се заснова на фактот дека оние кои сакаат да се ослободат од својата болест, едноставно треба да следат коза што живее во природата (козата треба да биде постара од 3 години, но и помладите исто така дале добри резултати).

За оној што ќе одлучи да ја победи својата болест, тоа подразбира живот во природа без електрична енергија и електроника и набљудување одредена коза и она што таа го јаде, како и консумирање на истите растенија.

Потребно е да се консумираат овие растенија свежи, ако е можно, а ако не е можно да се консумираат свежи растенија, тогаш правете чаеви од истите. Водата за пиење и за чај треба да биде исклучиво природна изворска.

Почетокот е тежок затоа што луѓето се чувствуваат многу гладни, но по неколку дена гладот ​​престанува и на човекот му стануваат сосема доволно билките што ќее му ги ‘препорача’ козата. Препорачливо е во првите денови исхраната да се зајакне со некои додатоци како банани, мед,… , додека да се навикнете.

Овој систем на лекување може да изгледа многу тежок, но тој е 100% природен и резултатите се повеќе од охрабрувачки, а оние што сакаат да се излечат со малку труд и пожртвуваност, можат да успеат да ја надминат секоја болест.

60 дена е оптимално, но видливи резултати се појавуваат дури и по 10 дена, а некои успеале да ја елиминираат болеста и по само 2 недели.

Било извршено и тестирање на овој метод на лекување и резултатите биле неочекувано добри, па дури и неверојатни, и тие довеле до над 90% успех. На тестот имало 100 луѓе со различни видови на рак.

Дури 74 пациенти после 2 месеци немале трага од карцином, додека 17 пациенти го намалиле бројот на клетките на ракот на безопасно ниво. Вкупно 93 пациенти биле спасени само следејќи ја козата и хранејќи се со она со што се хранела  козата.

Г-дин Хајнрих Вак од Хамбург (Германија) откако дозволил козите да го излекуваат неговиот рак на дебелото црево и бројните проблеми со стомакот и срцето, толку ги засакал што решил да се пресели со сопругата во село.

Тие решиле да купат кози за да можат да уживаат со нив во пензионерските денови.

Џенифер Порт од Луизијана (САД) реклае дека животот со природата носи само добри работи.

Таа вели дека ѝ е жал што не сфатила порано дека во природата нема тешки заболувања, туку се создадени од нашата исхрана и околината.

Излегувајќи од тоа на извесно време и промената на исхраната, недостатокот на стрес, телевизија и други уреди, се всушност најдобриот лек што постои.

Третманот „Следете ја козата“ го чисти организмот од токсини, се вдишува чист воздух, физичка активност, живеење и поврзување со природата и, конечно, се ослободувате од секоја болест што ве мачи.

Текстот е од ТУКА.

Фото: Pixabey