Предизвик: Поставете слика од вашата пача!

Бидејќи во последно време се модерни разни, т.н. предизвици, на социјалните мрежи, решивме да ве предизвикаме и ние. Поставете слика од вашата пача, црно-бела или во боја, сосема е сеедно. Или бидете искрени - сликајте и кажете од каде ја купувате!

0
276
ChallengeAccepted #24 hrs
Ако те означив, не ме разочарувај. Ако не те означив, те молам, без навреда. Се обидов да изберам луѓе за кои мислев дека ќе го направат овој предизвик забавен! Да направиме нешто позитивно!
Поставете една црно-бела (или во боја) слика од вашата пача… само пачата и, евентуално, вие!!!! Потоа означете и други вредни гурмани (можеби од нашата ФБ група ГОТВИМЕ СО СТИЛ или надвор од неа), за да го сторат истото.
Ќе јадеме пача до крајот на животот! Никој нема да не предомисли. Ископирајте и залепете…. А и не мора. Само ставете сликата од вашата пача, па дури и ако мислите дека не е многу успешна. Или бидете искрени – сликајте и кажете од каде ја купувате!
Нашата прва фотографија е од нашата читателка Ана Радованац од Скопје.