Посни уштипци (ВИДЕО)

0
401

Добропознатиот вкус на уштипци, сега на ВЕГАН начин!

Доколку постиште или едноставно сакате да пробате нешто ново и вкусно, dm ви предлага да ги подготвите овие превкусни уштипци кои може да се комбинираат и со слатко и со солено!

Погледнете го рецептот на видеото и тркнете до најблиската @dm.Makedonija дрогерија да ги набавите потребните dmBio состојки.