Незаменлив колач со јаболка (ВИДЕО)

0
374

Кога се во прашање dmBio производите на сопствената марка на @dm.Makedonija за органска исхрана – нема дилема, знаеме дека се подготвува нешто превкусно!

Денеска, ви предлагаме да го подготвите овој незаменлив колач со јаболка кој ќе ви покаже што значи љубов на прв залак!

dm се најголемите понудувачи на органска исхрана во нашата земја, со повеќе од 500 производи од овој сегмент. Тие ја доближуваат органската и балансирана исхрана, а на вас останува да го одберете новиот омилен органски производ или производи.