Костени на тостер

Еве супер идеја за сите оние кои сакаат печени костени и ги сакаат брзо

0
504

Ако сакате печени костени, не мора да трчате на плоштад или да палите скара. Има и поедноставно решение.

Вклучете го тостерот, засечете ги костените, наредете ги на тостерот, спуштете го капакот и наскоро ќе можете да уживате во овие вкусни есенски плодови. Ќе бидат испечени рамномерно, а притоа, нема да имате валкани садови.