Кога некој знае како да си го направи денот…

Нашата драга читателка Ана навистина знае да си го разубави денот. Но знае да им го разубави и на другите - не само што стасува да си направи и превкусен и прекрасен појадок, туку и да го сподели со нас

0
175

Да, кога некој го има тоа нешто во себе, знае да направи празник и од еден речиси обичен појадок. Нашата драга читателка Ана денес го сподели со нас овој толку обичен, но сепак посебен и прекрасен рецепт за овесни снегулки.

Овесни снегулки во растително млеко, со јагода, банана, ореви и лешници – малку потпечени и здробени или смелени и на крајот, она најубавото во овој рецепт – цветови од багрем.

Кога некој знае како да си го направи денот…