За енергетски почеток на денот

Совршениот почеток на денот подразбира квалитетен и хранлив појадок што ќе го снабди организмот со доволно енергија за целиот ден.

0
169

Квалитетен и хранлив појадок што ќе го снабди организмот со доволно енергија за целиот ден и ќе биде совршен почеток на денот овозможуваат само Баланс+ оброците, со единствен спој од житарки, овошје и пробиотски јогурт.

Баланс+ оброците истовремено, даваат чувство на ситост и полетност, и ја обезбедуваат рамнотежата во организмот со здрави и хранливи состојки. Составот од протеини, пробиотици, витамини, минерали и растителни влакна ја дава потребната доза за избалансиран и енергетски почеток на денот.

Достапен е во три различни вкуса, Баланс+ оброк со лешник и житарки, Баланс+ оброк со јагода, банана, киви и житарки и Баланс+ оброк со слива и житарки. Пакувањето е во картонска амбалажа од 330 грама и претставува идеална опција за ситуации на консумирање во движење кога е потребен оброк, а немате време да подготвите појадок, пред работа или пред тренинг.